Visie en missie

Visie
De enige zekerheid is onzekerheid. Elke organisatie krijgt in een steeds hoger tempo met vernieuwing te maken. Deze veranderingen eisen een zorgvuldige analyse en een adequate reactie, wil de organisatie overleven. Frisse idee├źn van slimme en ervaren mensen buiten de organisatie werken hierbij als een katalysator. Ik ben op mijn best als ik een dergelijke rol vervul, of het nu gaat om het adresseren van wettelijke wijzigingen, het aanpassen van strategie, producten of diensten dan wel van de ondersteunende (ICT-) processen.

Missie
Ik help organisaties bij het identificeren en realiseren van gewenste of noodzakelijke vernieuwingen. Mijn kennis en ervaring liggen bij verzekeraars en pensioenfondsen.

Ik adviseer en ondersteun pensioenfondsen, levensverzekeraars en (premie)pensioeninstellingen bij:

  • het (re-)organiseren of innoveren van pensioenproducten en pensioenoperaties;
  • het uitvoeren van fusies, ontvlechtingen, liquidaties en klant- en datatransities.

Ik wil mijn generalistische kennis, ervaring en bestuurlijk inzicht graag inzetten voor het vervullen van bestuursfuncties bij pensioenfondsen. Ook ben ik beschikbaar voor toezichtfuncties bij pensioenfondsen en verzekeraars.